Een aantal jaar voordat Covid begon ben ik me meer gaan verdiepen in het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Ik ben reiki cursussen gaan doen en inmiddels heb ik mijn Reiki Master diploma gehaald een aantal jaren geleden.
Daarna ben ik door traumatische ervaringen in aanraking gekomen met ‘BRTT & Breathwork, oftewel; The Body Remembers Trauma Therapy & Ademwerk. 
Mijn eerste sessie was zo krachtig dat ik het inzicht kreeg om hier meer over te leren. Vanuit die ene sessie ben ik diverse opleidingen gaan doen, waarvan een BRTT & Breathwork opleiding en een Breathwork facilitator opleiding in Thailand. Een intensieve maand met iedere ochtend om 7 uur een “Osho dynamic meditatie”. Ik leerde om mijn gevoel te uiten in een groep (en alles in het Engels) en ik leerde diverse ademtechnieken. Deze maand smaakte naar meer en een aantal maanden later ben ik nog een ademcoach opleiding gaan doen in Leiden bij Annette Weers. Als laatste opleiding besloot ik nog een Kundalini facilitator opleiding te doen bij de KES academy van Pepita Luijten.

Dit alles heeft uiteindelijk geresulteerd in een 2e bedrijf(je), genaamd
Passion for healing. Puur vanuit mijn eigen ervaringen ontstaan en recht uit mijn hart.
Het heeft mij zoveel inzichten en groei gebracht; dat gun ik echt iedereen!

Ik bied naast mijn diëtistenwerk nu 1 op 1 sessies aan voor vrouwen bij mij thuis in een aparte ‘healing room’. Duo en groepssessies zijn ook voor mannen geschikt. Verder ga ik vanaf februari 2024 ook mooie trajecten aanbieden;

  • (Liefdes)verdriet traject
  • Burn-out traject
  • Emotie eten traject

 

 

          

 

 

 

Groepssessies

Ik organiseer mooie groepsessies op een prachtige locatie in de bollenstreek in Noordwijkerhout bij “Heal jezelf” en daarnaast organiseer ik small group sessies in Leiden bij Gezondheid in beweging. Mijn evenementen staan op mijn 2e website.

Elke keer weer is dit een geweldige ervaring en voor mij voelt dit niet als werken. Ik doe het echt met 100% passie en liefde. De deelnemers zijn tot nu toe allemaal erg enthousiast over de workshops en zijn steeds weer positief verrast. Gemiddeld zal ik op maandelijkse basis wel groepssessies gaan organiseren. Meer info is ook te volgen via Instagram @ Passionforhealing.

 

Agenda ademcirkels / retreats:

Voorafgaand aan een ademcirkel, workshop of retreat ontvangt iedere deelnemer een uitgebreid intakeformulier via de mail met een aantal vragen over je fysieke en mentale gezondheid, over je jeugd, traumatische gebeurtenissen, medicatie gebruik, etc. Ik ga zeer vertrouwelijk om met deze persoonlijke gegevens. De formulieren verwijder ik na de workshop.

Ademcirkel – small group!

 

www.passionforhealing.nl

 

Spanje Retreat!

    

Van 7 tot 12 oktober 2023 heb ik mijn eerste Spanje retreat in Moraira, costa blanca, georganiseerd. Dit was geweldig!

Meer informatie en een sfeerimpressie is te vinden op mijn website.

Houd mijn Instagram en Facebook pagina goed in de gaten; hier ben ik erg actief en hier zal je ook zien wanneer er events zullen zijn en of er nog plekjes vrij zijn.

Wil je op de mailing list? Stuur me dan een mailtje of Instagram bericht.

Maaike@passionforhealing.nl.

 

Ik hoop je binnenkort te zien en te laten ervaren wat breathwork/ademwerk voor krachtig effect heeft! 

Boekentips:

Het nieuwe ademen van James Nestor! Geweldig boek over de kracht van ademhaling! Als je langer en gezonder zou willen leven is dit een MUST READ!

&

Ademhalen de grote genezer

&

De tijger ontwaakt, van Peter Levine. Boek over trauma heling met het eigen lichaam. 

&

De kracht van het nu – Eckhart Tolle

&

Jouw adem, jouw Medicijn – Nikki van der Velden

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? 
Neem dan gerust contact met mij op!

    mijn instagram

    Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.