Er wordt momenteel hard aan mijn nieuwe (2e) website gewerkt, i.v.m. ziekte van mijn webdesigner is het niet gelukt de website op tijd online te zetten. Dus nog heel even geduld voordat www.passionforhealing.nl. helemaal af is en online kan gaan! B.v.d.!

 

Sinds de eerste Covid lockdown ben ik me meer gaan verdiepen in het zelfhelend vermogen van ons unieke lichaam. Ik ben reiki cursussen gaan doen en inmiddels heb ik mijn Reiki Master diploma gehaald.

Vanaf 7 april geef ik reiki behandelingen voor vrouwen bij mij thuis in mijn mooie ‘reiki room’;

Daarnaast heb ik een mega interessante en leerzame opleiding gevolgd en mijn Trauma Release & Breathwork (Ademwerk) certificaat gehaald. Ik ben ongeveer een jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met Trauma release en Breathwork en sindsdien wist ik het 100% zeker; hier wil ik meer over leren en ik wil andere mensen laten ervaren wat dit met je doet. Het is echt magisch dat we met ons eigen lichaam letterlijk trauma’s kunnen helen door ons lichaam te laten trillen (zoals dieren dit ook zo mooi doen). Daarnaast kun je met diepgaande Breathwork sessies op een onbewust niveau komen en op dit onbewuste niveau trauma’s / stress / blokkades helen. Zo had ik zelf al jaren last van schouder klachten; sinds 1 Trauma release & Breathwork sessie heb ik nooit meer last gehad van schouder klachten. Jaren lang bezocht ik fysiotherapeuten, kreeg ik dry needling behandelingen, massages, etc. En de klachten kwamen altijd terug. Nu kan ik zeggen dat mijn lichaam signalen gaf dat deze fysieke klachten opgeslagen trauma’s waren. 

In juni/juli (2022) heb ik een sprong in het diepe gemaakt en heb ik een intensieve ‘Breathwork Facilitator’ opleiding gedaan in Thailand op het mooie eiland Koh Phanang. Ik heb hier veel geleerd over trauma, breathwork, lichaamswerk en ook veel psychologie lessen gehad over o.a. het ego, de kracht van het nu, verschil tussen pleasure en happiness, etc. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ik wil nog veel meer leren over trauma release, breathwork en lichaamswerk. Ik ben er zo enthousiast over en dit enthousiasme wil ik heel graag overbrengen aan mijn cliënten, collega’s, vrienden, vriendinnen, familie, buren, social media volgers, etc.!

De behandelingen die ik momenteel aanbied staan hieronder:

 1. Reiki healing – Basic                                                            59,00 Euro
 2. Reiki healing – Spiritual basic                                         65,00 Euro
 3. Reiki healing – Complete                                                   69,00 Euro
 4. Reiki healing – Spiritual complete                                 79,00 Euro
 5. Reiki healing – Breathwork & Cacao                              199,00 Euro
 6. Reiki healing – Trauma Release & Breathwork          275,00 Euro

  & Cacao --> 275,00 Euro voor vrouwen en 350,00 Euro voor mannen; dit i.v.m. 2 coaches tijdens de trauma release sessie. Dit is de enige behandeling die ik ook voor mannen kan aanbieden (+ de DUO of TRIO sessies)
  Behandeling 5 en 6 zijn ook zónder reiki healing los te reserveren:

 7. Breathwork sessie 1 op 1                                                      149,00 Euro
 8. Trauma release + Breathwork zonder reiki                239,00 Euro

DUO / TRIO sessies (Behandeling nummer 6)

De Trauma Release, Breathwork & Reiki healing kan zowel 1 op 1, in duo vorm en trio vorm gereserveerd worden. Bij een duo & trio healing is er geen ruimte voor een reiki sessie van ongeveer 30 minuten zoals wel het geval is bij een 1 op 1 sessie. Bij meerdere personen zal ik dan reiki geven direct na afloop van de breathwork sessie. Als er meerdere personen reserveren, zijn mannen ook welkom als er ook vrouwen mee komen. Aangezien ik de behandelingen thuis geef, wil ik geen sessies alleen voor mannen geven – puur voor mijn eigen veiligheid. Een duo of trio sessie is te reserveren samen met je moeder, vader, vriendin, vriend, broer, zus, tante, etc. Met iemand bij wie je je goed en vertrouwd voelt. 

Deze sessie is zeer verbindend en ook nog eens heel fijn als je relatie een boost zou kunnen gebruiken. Hoe meer trauma’s je heelt op een onbewust niveau, hoe dichter je bij jezelf komt en hiermee kun je oude patronen en oud gedrag makkelijker loslaten. Door Trauma Release en Breathwork kom je veel meer in je eigen kracht te staan en krijg je meer innerlijke rust. 

De kosten:

 • DUO sessie: 350,00 totaal bedrag (dus 175,00 Euro p.p.)
 • TRIO sessie: 450,00 totaal (dus 150,00 Euro p.p.)

Deze sessies zijn inclusief:

 • Een warme cacao drank (alleen overdag i.v.m. cafeïne)
 • Het kiezen van enkele inzichtkaarten met boodschappen voor vandaag & de toekomst 
 • Een klein hapje na afloop van de sessie & water / koffie / thee, etc. 
 • Praktische ademtechnieken tips om thuis verder mee aan de slag te gaan

Lichaamswerk en werken met trauma’s is intensief en kost mij heel veel energie. Ik sta ongeveer 3 uur lang ‘op scherp’ om ervoor te zorgen dat jullie zo goed mogelijk en veilig mogelijk de sessies in gaan en hier ook met een goed en opgelucht gevoel weer uit komen. Ik heb inmiddels ervaren dat ik na 1 sessie met 1 persoon daarna al weinig werk meer kan verrichten, echter is het nog veel intensiever met 2 of meer personen. Ik doe het echt met plezier en liefde, echter wilde ik toch graag een korte toelichting geven op de prijzen die ik hanteer. 

 • (Helaas) ben ik BTW plichtig en zal ik over deze bedragen dus 21% btw moeten afdragen.
 • Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen worden aangepast in de toekomst.
 • Prijzen die ik bij Zorghotel Kim hanteer zijn anders i.v.m. huurkosten en daar pas ik geen Trauma release sessies toe.

   

 1. De Reiki healing basic behandeling zelf duurt ongeveer 50 minuten, echter zit er ook nog tijd bij voor een (eventuele) kennismaking & korte evaluatie. In totaal ben je zo’n 1 uur en 15 minuten kwijt. Deze behandeling bevat:
  – Koffie/thee/fris + iets lekkers
  – Start met mooie inzichtkaarten (optioneel)
  – Aura chakra reiniging & opheffen van eventuele blokkades
  – Reiki healing voorkant lichaam, achterkant lichaam 
  – Tijdens & na de behandeling maak ik gebruik van goede aura sprays en chakra edelstenen
  – Evaluatie & kaarten lezen

2. De Reiki healing Spiritual basic behandeling zelf duurt ongeveer 50 minuten en is hetzelfde als de basic behandeling + er komt nog tijd bij voor een tarot legging van 1 open vraag. (Ik heb 2 diploma’s voor tarot leggen gehaald).

3. De Reiki healing Complete behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten en is hetzelfde als de basic behandeling + een extra voetreflexmassage met etherische oliën (ongeveer 10 minuten extra bovenop de 50 minuten).

4. De Reiki Spiritual Complete behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten en is hetzelfde als de basic behandeling + er komt een extra voetreflexmassage met etherische oliën én met een tarotlegging van 1 open vraag bij. 

5. De Reiki Healing Breathwork & Cacao behandeling is een intensieve behandeling en duurt in totaal ongeveer 2,5 uur. 

Voorafgaand aan deze behandeling krijg je een uitgebreid intakeformulier via de mail met een aantal vragen over je fysieke en mentale gezondheid, over je jeugd, traumatische gebeurtenissen, medicatie gebruik, etc. Ik ga zeer vertrouwelijk om met deze persoonlijke gegevens. De formulieren verwijder ik na de behandeling.

We beginnen met een warme pure cacao drank om jouw hartchakra te openen. Cacao geeft een euforisch gevoel en maakt neurotransmitters aan, zoals serotonine. Daarnaast is cacao ontzettend gezond en bevat het veel mineralen zoals ijzer, magnesium en calcium en is erg goed voor hart en bloedvaten.
Daarna ga je heerlijk liggen op een matras met een oogmasker op. Dan ga je jouw eigen innerlijke reis maken en ga ik je begeleiden door diverse ademtechnieken toe te passen. Op ieder nummer krijg je een andere ademtechniek, waardoor je steeds meer dingen kunt loslaten zoals het ego die ons vaak in de weg staat. Je hoofd zal steeds leger worden en je zal steeds meer in je lichaam komen. Er kunnen emoties loskomen tijdens de breathwork sessie; dit is ontzettend helend. Na deze sessie krijg je een ontspannen reiki behandeling zodat je kan bijkomen van de bijzondere ervaring.
Voordat je deze behandeling gaat doen krijg je een intakeformulier met persoonlijke vragen over je gezondheid en over trauma’s; dit is belangrijk om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

6. De Reiki Healing Trauma Release, Breathwork & Cacao is een zeer intensieve behandeling zowel voor jou zelf als voor mij als coach en zal zeker 3 uur in beslag nemen.

Voorafgaand aan deze behandeling krijg je een uitgebreid intakeformulier via de mail met een aantal vragen over je fysieke en mentale gezondheid, over je jeugd, traumatische gebeurtenissen, medicatie gebruik, etc. Ik ga zeer vertrouwelijk om met deze persoonlijke gegevens. De formulieren verwijder ik na de behandeling.

Deze behandeling is super effectief voor mensen met (veel) trauma’s. Trauma’s worden opgeslagen in je lichaam en kunnen vervelende klachten geven zoals spier klachten, onrust, angst, depressie, hoofdpijn, hoge bloeddruk, etc. Deze Trauma release behandeling start met een aantal oefeningen waarbij we jouw iliopsoas spier op spanning brengen. Je iliopsoas is de spier van de ziel; trauma wordt o.a. hier opgeslagen (en nog op andere plekken in je lijf). Ook al heb je bepaalde trauma’s wellicht al deels kunnen verwerken met mdmr, hypnotherapie of cognitieve gedragstherapie; jouw lichaam heeft álles opgeslagen vanaf baby af aan (bijvoorbeeld bij een geboortetrauma zoals een vroeg geboorte). Bij een traumatische gebeurtenis gaan we vechten, bevriezen of vluchten. Hoe je het ook went of keert, bij een trauma ontstaat er enorm veel spanning op de spieren. Je spieren zijn hier de dupe van en uiteindelijk jij zelf ook, want je lichaam gaat signalen geven; luister hier goed naar. Tijdens de Trauma release sessie gaat je lichaam al die opgeslagen spanning eruit trillen en weet het precies wat het moet doen. Bij deze behandeling kan ontzettend veel emotie loskomen; vreugde, verdriet, woede, verbazing en walging. Ik zorg ervoor dat je veilig op een matras ligt en dat je je volledig veilig en vertrouwd voelt. Na deze Trauma Release sessie ga je de Breathwork sessie doen en vervolgens krijg je een reiki behandeling om weer te kunnen aarden. Ik heb zelf een geweldige ervaring gehad met deze behandeling en ik help je met liefde door jouw proces heen. Ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen en bevrijden en ze in hun meest pure vorm te kunnen zien; alle emoties mogen er zijn; ze moeten eruit.
EXPRESSIE voorkomt DEPRESSIE!

7. Breathwork sessie 1 op 1
Als je deze sessie wil doen krijg je ook eerst het uitgebreide intakeformulier, deze lees ik zorgvuldig voordat je de sessie komt doen. Zoals bij iedere afspraak heb ik mijn voorbereidingen; ik reinig mijn huis (met salie wierrook) en verschoon het bed en zal het bed voor je klaarleggen. Deze sessie duurt 1uur en 30 minuten ongeveer, waarvan je zeker 45 minuten aan het ademen bent en 15 minuten aan het bijkomen bent. 

8. Trauma release & breathwork
Dit is dezelfde sessie als 6, maar dan zonder reiki. Het nadeel is wel dat je dan alsnog met geblokkeerde chakra’s (energie centra’s) naar huis kunt gaan en je nog steeds uit balans kunt voelen. Deze sessie zal ruim 2 uur in beslag nemen. 

 

Cacao – Breathwork – & Reiki workshops

Ik heb inmiddels een aantal Cacao – Breathwork – & Reiki workshops georganiseerd bij Sportschool Vrouwfit in Leiden zuid west. Vanaf 17 september 2022 zal ik de workshops gaan organiseren bij ‘Gezondheid in beweging’ op de Brahmslaan 64 in Leiden (naast de Hoogvliet).

Elke keer weer is dit een geweldige middag en voor mij voelt dit niet als werken. Ik doe het echt met 100% passie en liefde. De deelnemers zijn tot nu toe allemaal erg enthousiast over de workshop en waren positief verrast over de kracht van breathwork/ademwerk. Aangezien het steeds een succes is en ik er heel veel plezier in heb, wil ik iedere maand proberen een workshop te organiseren voor zowel mannen als vrouwen.

Inhoud workshop

Voorafgaand aan de workshop ontvangt iedere deelnemer een uitgebreid intakeformulier via de mail met een aantal vragen over je fysieke en mentale gezondheid, over je jeugd, traumatische gebeurtenissen, medicatie gebruik, etc. Ik ga zeer vertrouwelijk om met deze persoonlijke gegevens. De formulieren verwijder ik na de workshop.

Allereerst wil ik zeggen dat het een hele relaxte, ongedwongen en liefdevolle workshop is qua sfeer en qua gevoel wat je in jezelf zal gaan ervaren. 
Er zijn geen ongemakkelijke / verplichte voorstel rondjes, je bent volledig vrij of je iets wilt delen in de groep. Doe vooral wat goed voelt; alles is goed en vooral ook; alles wat je voelt mag er zijn. Blijdschap, verdriet, schaamte, woede; er zijn veel emoties die we mogelijk jaren lang hebben weg gestopt. Ik wil je juist de ruimte geven om je over te geven aan wat je echt voelt van binnen; door breathwork zal er mogelijk iets worden geraakt waardoor je emoties gemakkelijker los kunt laten. Als dit gebeuren kan je deze emoties laten gaan en je kan dit echt dragen. Loslaten werkt heel erg helend en transformerend.

We beginnen de workshop met een korte Cacao ‘ceremonie’; oftewel, iedereen krijgt een warme en zeer pure cacaodrank die ik zelf maak. Vervolgens vertel ik iets over deze eeuwen oude traditie en laat ik iedereen voor zichzelf een intentie opschrijven (bijvoorbeeld; ik wil mijn perfectionisme wat meer loslaten, of; ik wil werken aan mijn zelfliefde, etc.). Het kunnen natuurlijk ook meerdere intenties zijn waar jij aan wilt werken of dingen die je juist wil loslaten. Deze hoef je niet te delen, maar is echt voor jezelf. Daarna doen we een korte chakra meditatie die ik zal begeleiden en tegelijkertijd doen we een ademhalingsoefening. Hierdoor zal de spanning en stress die er mogelijk is na enkele minuten verdwijnen.
Daarna kiest iedereen een aantal inzichtkaarten en een Engelenkaart met boodschappen. Ook hierbij geldt weer; je hoeft niets te delen, natuurlijk mag dat wel. Dan vertel ik iets over mijn ‘inner journey’; reiki, trauma release en breathwork. Ik neem jullie mee in mijn persoonlijke verhaal en enthousiasme.
(Heb je mijn podcast nog niet geluisterd dan zou je dat ook kunnen doen; hierin vertel ik mijn persoonlijke verhaal over reiki, trauma release en breathwork);

Podcast Maaike Boere – Mijn Reiki, Trauma Release & Breathwork journey

Vervolgens gaat het dan echt beginnen; de breathwork sessie. Iedereen ligt op zijn eigen matje met een oogmasker op. Eerst leg ik nog het e.a. uit over breathwork en vervolgens begeleid ik iedereen stap voor stap. Ieder nummer heeft een andere ademtechniek. Steeds meer zal je merken dat je ego en je pieker brein op de achtergrond zal raken. Je komt dieper en dieper in je lichaam en gaat uit je hoofd. Het kan zijn dat er emoties omhoog komen, het kan zijn dat er een trauma wordt geraakt. Dit kan zijn zonder dat je er letterlijk met je gedachten bij bent, maar het kan ook zijn dat je een beeld ziet of een inzicht krijgt. Voor iedereen is de breathwork sessie anders. Jouw lichaam weet precies wat het op dat moment nodig heeft. Vergelijk jezelf daarom nooit met je buurvrouw of buurman. Vertrouw op het proces en geef je er volledig aan over; je bent in goede handen en ik zal je echt met liefde begeleiden als je veel emoties voelt opkomen. Na afloop van de breathwork sessie als iedereen weer een beetje is “geland” is, geef ik nog reiki op het kruin chakra (spirituele poort), het hartchakra (hals/borst gebied), zodat negatieve en zware energie je lichaam kan verlaten en je chakra’s weer in balans komen. Ook maak ik gebruik van aura spray’s en diverse geuren tijdens de breathwork sessies. En ik maak gebruik van een aantal muziek instrumenten, zodat ik de deelnemers wat kan opzwepen als er krachtiger geademd mag worden. 
Na afloop evalueren we met een drankje en een klein hapje en krijgt iedereen een klein cadeautje mee als dank voor zijn/haar deelname en als herinnering aan de workshop. Deelnemers mogen na afloop een review achterlaten (het liefst via google) welke ik anoniem via Instagram/FB kan delen; mijn dank is groot als deelnemers dit doen. Deelnemers zouden mij ook kunnen taggen via Social Media; ik waardeer dit echt enorm! Ben je na het lezen van dit verhaal (en het luisteren van mijn podcast) nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan!

De eerst volgende data is:

Voor een workshop is er nog geen nieuwe data bekend voor 2023, echter WEL voor een prachtige ADEMCIRKEL WOMEN ONLY!

Zondag 29 januari 2023

Locatie: Brahmslaan 64 bij Gezondheid in beweging

Tijd; waarschijnlijk van 11.00 tot 13.00 uur (bij veel animo volgt er een 2e cirkel na de lunch).

Een ademcirkel voor vrouwen (max 9 deelnemers). Deze ademcirkel staat in het teken van jouw intenties voor 2023. We delen dit met elkaar en maken verbinding met elkaar. Iedereen is welkom en mag zich helemaal thuis voelen. We oordelen niet, we luisteren, delen, ademen en verbinden! 

Deze ademcirkel organiseer ik met Lucie Korokova (ademcoach en procesbegeleider). 

Omdat wij deze ademcirkel laagdrempelig willen houden en vooral toegankelijk is onze prijs slechts 55,00 Euro per deelnemer. De ademcirkel zal ongeveer 2 uur duren totaal. 

Verklaring bedrag:

Ook hierbij geldt; ik ben btw plichtig. Daarnaast heb ik dure opleidingskosten moeten maken en materialen moeten aanschaffen. Denk aan aura spray’s, muziek instrumenten, muziek box, Pure cacao poeder, inzichtkaarten, cadeautjes, etc. En daarnaast ben ik uren bezig met het voorbereiden van de workshop, denk aan het lezen van de intakeformulieren, cadeautjes inpakken, muzieklijst en ademtechnieken bedenken, etc.)

Houd mijn Instagram en Facebook pagina goed in de gaten; hierop vermeld ik in mijn story’s hoeveel aanmeldingen er al zijn en of de workshop door zal gaan.

Wil je op de mailing list? Stuur me dan een mailtje of Instagram bericht.

Info@maaikeboere.nl

 

Ik hoop je binnenkort te zien en te laten ervaren wat breathwork voor krachtig effect heeft! 

Boekentip: Het nieuwe ademen van James Nestor! Geweldig boek over de kracht van ademhaling! Als je langer en gezonder zou willen leven is dit een MUST READ!

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? 
Neem dan gerust contact met mij op zie hieronder:

  mijn instagram

  Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.