Er wordt momenteel hard aan mijn nieuwe (2e) website gewerkt. Nog heel even geduld voordat www.passionforhealing.nl. helemaal af is en online kan gaan! 

Update 13-9-2023: I.v.m. vervelende privé omstandigheden van mijn webdesigner zal het nog wel even duren voordat mijn nieuwe website online zal staan. Voorlopig zal alle informatie op deze pagina blijven staan.

——————————————————————–

Sinds de eerste Covid lockdown ben ik me meer gaan verdiepen in het zelfhelend vermogen van ons unieke lichaam. Ik ben reiki cursussen gaan doen en inmiddels heb ik mijn Reiki Master diploma gehaald.

Vanaf 7 april geef ik reiki behandelingen voor vrouwen bij mij thuis in mijn mooie ‘reiki room’;

Daarnaast heb ik een mega interessante en leerzame opleiding gevolgd en mijn Trauma Release & Breathwork (Ademwerk) certificaat gehaald. Ik ben ongeveer een jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met Trauma release en Breathwork en sindsdien wist ik het 100% zeker; hier wil ik meer over leren en ik wil andere mensen laten ervaren wat dit met je doet. Het is echt magisch dat we met ons eigen lichaam letterlijk trauma’s kunnen helen door ons lichaam te laten trillen (zoals dieren dit ook zo mooi doen). Daarnaast kun je met diepgaande Breathwork sessies op een onbewust niveau komen en op dit onbewuste niveau trauma’s / stress / blokkades helen. Zo had ik zelf al jaren last van schouder klachten; sinds 1 Trauma release & Breathwork sessie heb ik nooit meer last gehad van schouder klachten. Jaren lang bezocht ik fysiotherapeuten, kreeg ik dry needling behandelingen, massages, etc. En de klachten kwamen altijd terug. Nu kan ik zeggen dat mijn lichaam signalen gaf dat deze fysieke klachten opgeslagen trauma’s waren. 

In juni/juli (2022) heb ik een sprong in het diepe gemaakt en heb ik een intensieve ‘Breathwork Facilitator’ opleiding gedaan in Thailand op het mooie eiland Koh Phanang. Ik heb hier veel geleerd over trauma, breathwork, lichaamswerk en ook veel psychologie lessen gehad over o.a. het ego, de kracht van het nu, etc. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ik wil nog veel meer leren over trauma release, breathwork en lichaamswerk. Ik ben er zo enthousiast over en dit enthousiasme wil ik heel graag overbrengen aan mijn cliënten, collega’s, vrienden, vriendinnen, familie, buren, social media volgers, etc.!

          

Alle 1 op 1 healing sessies die ik momenteel aanbied staan hieronder omschreven. Dinsdag en donderdag zijn mijn ‘healing sessie’ dagen, echter ben ik vrij flexibel en zijn er in overleg ook andere dagen mogelijk.

 1. Reiki healing – Basic                                                            77,00 Euro
 2. Reiki healing – Spiritual basic                                              85,00 Euro
 3. Reiki healing – Complete                                                     95,00 Euro
 4. Reiki healing – Spiritual complete                                        111,00 Euro
 5. Breathwork sessie                                                                 189,00 Euro
 6. Kundalini awakening sessie + combi met reiki *                199,00 Euro
 7. Breathwork & Reiki healing                                                   233,00 Euro
 8. Trauma Release & Breathwork + combi met reiki *            262,50 Euro

  262,50 Euro voor vrouwen en 375,00 Euro voor mannen; dit i.v.m. 2 coaches tijdens de trauma release sessie. Dit is de enige behandeling die ik ook voor mannen kan aanbieden (+ de DUO sessies) én natuurlijk mijn breathwork / kundalini workshops in groepen van 6 tot 10 personen.

  * Combi met reiki houdt in: Tijdens deze sessie tijdens de meditatie en tijdens de rustfases gebruik ik reiki in je aura en op je lichaam. Deze sessie vindt plaats op een mat of matras, niet op de reiki tafel zoals bij de Reiki healing sessies. Ik maak ook gebruik van aura spray’s. 

 9. Kundalini awakening & Breathwork + combi met reiki     277,00 Euro         
 10. DUO Breathwork sessie                                                   270,00 Euro
 11. DUO Kundalini awakening sessie                                    295,00 Euro 
 12. DUO Trauma release & Breathwork + combi met reiki    345,00 Euro
 13. DUO Kundalini awakening sessie & Breathwork combi   355,00 Euro
  met reiki 

Toeslag voor lactosevrije ceremoniële cacao drank met 30 gram biologische cacao per portie, vers bereid met specerijen is 7,50 per portie. Mijn cacao is afkomstig uit Peru of Guatemala. 

Voordelen van deze cacao drank:

 • Het breng rondvliegende gedachten tot rust en kalmeert de geest
 • Het is een ultieme hart chakra opener 
 • Het is ontzettend gezond en bevat veel mineralen (zoals ijzer, magnesium, calcium)
 • Het bevat theobromine wat goed is voor hart en bloedvaten; het verwijdt bloedvaten en bevordert de afscheiding van urine
 • Pure cacao zorgt voor een euforisch gevoel door de aanmaak van neurotransmitters; heerlijke geluksstofjes! 

DUO SESSIES:

Alle sessies behalve de Reiki healings zijn ook in DUO sessies mogelijk. Als er meerdere personen reserveren, zijn mannen ook welkom als er ook vrouwen mee komen. Aangezien ik de behandelingen thuis geef, wil ik geen sessies alleen voor mannen geven – puur voor mijn eigen veiligheid. Een duo sessie is te reserveren samen met je moeder, vader, vriendin, vriend, broer, zus, tante, etc. Het is fijn als je je veilig en vertrouwd voelt bij deze persoon. 

Deze duo sessies zijn zeer verbindend en ook nog eens heel fijn als je relatie een boost zou kunnen gebruiken. Hoe meer trauma’s je heelt op een onbewust niveau, hoe dichter je bij jezelf komt en hiermee kun je oude patronen en oud gedrag makkelijker loslaten. Door Trauma Release, Breathwork en Kundalini kom je veel meer in je eigen kracht te staan en krijg je meer innerlijke rust, wat je relatie ten goede zal komen! Het is echt een cadeau voor jezelf en voor elkaar! Liefde overwint alles!

Deze sessies zijn inclusief:

 • Thee / koffie + iets lekkers
 • Het kiezen van enkele inzichtkaarten met boodschappen voor vandaag & de toekomst (de kaarten resoneren vrijwel altijd met wat er nu in je leven speelt, erg bijzonder!)
 • Een klein cadeautje als dank voor het vertrouwen in mij 
 • Praktische ademtechnieken tips om thuis verder mee aan de slag te gaan
 • Eventueel met ceremoniële cacao (7,50 per persoon toeslag).

Lichaamswerk en werken met trauma’s is intensief en kost mij heel veel energie. Ik sta een aantal uur ‘op scherp’ om ervoor te zorgen dat jullie zo goed mogelijk en veilig mogelijk de sessies in gaan en hier ook met een goed en opgelucht gevoel weer uit komen. Ik heb inmiddels ervaren dat ik na 1 sessie met 1 persoon daarna al weinig werk meer kan verrichten, echter is het nog veel intensiever met 2 of meer personen. Ik doe het echt met plezier en liefde, echter wilde ik toch graag een korte toelichting geven op de prijzen die ik hanteer. 

 • (Helaas) ben ik BTW plichtig en zal ik over deze bedragen dus 21% btw moeten afdragen.
 • Een vrijblijvende kennismaking (telefonisch) is zo’n 15 minuten, echter hier reken ik niets voor. Dit is om te kijken welke sessie het beste bij jou past.
 • Het lezen en voorbereiden van het intakeformulier kost ook tijd, echter valt dit buiten de tijd voor de sessie zoals hierboven omschreven.
 • Voordat mensen bij mij thuis komen, zorg ik dat mijn huis netjes, schoon en gereinigd is (salie wierrook). Na afloop ruim ik alles weer op en reinig ik mijn huis opnieuw.
 • Ik maak gebruik van een matras of matje met dierenvellen voor mijn sessies. Het matras heeft altijd een schoon hoeslaken, aangezien sommige mensen veel transpireren tijdens de sessie. 
 • Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen worden aangepast in de toekomst.

   

 1. De Reiki healing basic sessie zelf duurt ongeveer 50 minuten, echter zit er ook nog tijd bij voor een (eventuele) kennismaking & korte evaluatie. In totaal ben je zo’n 1 uur en 15 minuten kwijt. Deze sessie bevat:
  – Koffie/thee/fris + iets lekkers
  – Start met mooie inzichtkaarten (optioneel)
  – Aura chakra reiniging & opheffen van eventuele blokkades
  – Reiki healing voorkant lichaam, achterkant lichaam 
  – Tijdens & na de behandeling maak ik gebruik van goede aura sprays en chakra edelstenen
  – Evaluatie & kaarten lezen

2. De Reiki healing Spiritual basic sessie zelf duurt ongeveer 50 minuten en is hetzelfde als de basic sessie+ er komt nog tijd bij voor een tarot legging van 1 open vraag. (Ik heb 2 diploma’s voor tarot leggen gehaald). In totaal ben je zo’n 1 uur en 15 minuten kwijt.

3. De Reiki healing Complete sessie zelf duurt ongeveer 60 minuten en is hetzelfde als de basic sessie + een extra voetreflexmassage met etherische oliën (ongeveer 10 minuten extra bovenop de 50 minuten). In totaal ben je ongeveer 1 uur en 20 minuten kwijt.

4. De Reiki Spiritual Complete sessie zelf duurt ongeveer 60 minuten en is hetzelfde als behandeling 3 + er komt een extra voetreflexmassage met etherische oliën én met een tarotlegging van 1 open vraag bij. In totaal ben je ongeveer 1 uur en 30 minuten kwijt. 

5. De Breathwork sessie is een fijne sessie voor jezelf om spanning, stress en emoties te kunnen loslaten op een onbewust niveau. Deze sessie duurt ongeveer 75 minuten (inclusief 15 minuten uitleg met lichaamswerk) en 15 minuten rustfase tijd. In totaal ben je ongeveer 1 uur en 45 minuten kwijt.

6. De Kundalini awakening (activatie) sessie + combi met reiki is een prachtige sessie om jouw levensenergie (jouw kundalini) te activeren. Tijdens deze sessie kunnen trauma’s geheeld worden; er kan gedanst, gelachen, gehuild en geschreeuwd worden. Niets is te gek; je lichaam weet precies wat het moet doen. Deze sessie werkt nog lang door en je zal dit opmerken door:

 • Meer energie te voelen in jezelf
 • Meer compassie te voelen in je hart voor jezelf en anderen
 • Bewuster te worden van jezelf en je omgeving
 • Beter naar je intuïtie kunnen luisteren
 • Meer seksuele energie en verlangens voelen
 • Meer zelfliefde en acceptatie 

LET OP: Niet alle mensen krijgen een ‘dansende awakening’; ongeveer 50% zal inderdaad vanzelf gaan bewegen op de muziek. De energie zal zijn weg vinden vanaf het wortel chakra tot aan het kruinchakra en hierboven. Ook zónder bewegingen wordt jouw kundalini energie van BINNEN geactiveerd. 

7. De Breathwork & Reiki healing is een intensieve sessie en duurt in totaal ongeveer 2,5 uur. 

Voorafgaand aan deze behandeling krijg je een uitgebreid intakeformulier via de mail met een aantal vragen over je fysieke en mentale gezondheid, over je jeugd, traumatische gebeurtenissen, medicatie gebruik, etc. Ik ga zeer vertrouwelijk om met deze persoonlijke gegevens. De formulieren verwijder ik na de behandeling.

We beginnen (OPTIONEEL) met een warme pure cacao drank om jouw hartchakra te openen. Ceremoniële cacao zorgt voor een betere en diepere verbinding met jouw hart en je ziel; fijn om dit te gebruiken voor de sessie. Tijdens de cacao (of thee) maken we rustig kennis en zoom ik nog in op het intakeformulier die ik voor de afspraak ontvangen heb. Ik zorg ervoor dat je je veilig en op je gemak voelt, zodat je zonder zorgen de sessie in kunt gaan.
Na een kennismaking (20-25minuten), mag je lekker komen liggen op de mat of het matras en ik zal daarna een deken over je heen leggen. Vervolgens leg ik je alles uit over de verbonden ademsessie en zorg ik ervoor dat je zo goed mogelijk naar je buik toe gaat ademen. Ik gebruik hier drukpunten voor. 
Dan mag je het oogmasker voor doen en doe ik het adem tuitje in je mond. Dan ga je jouw eigen innerlijke reis maken welke ik helemaal zal begeleiden. Je hoofd zal steeds leger worden en je zal steeds meer in je lichaam komen. Er kunnen emoties loskomen tijdens de breathwork sessie; dit is ontzettend helend. Na deze sessie krijg je een ontspannen reiki behandeling zodat je kan bijkomen van de bijzondere ervaring. Het hoofddoel van deze sessie is de verbonden ademsessie. De adem sessie duurt ongeveer 75 minuten inclusief 15 minuten lichaamswerk vooraf + uitleg & 15 minuten rustfase. De tijd die er nog over blijft wordt besteed aan de reiki sessie + inzichtkaarten lezen na afloop van de reiki sessie. In totaal ben je 2,5 uur tijd kwijt voor deze sessie.

8. De Trauma Release & Breathwork gecombineerd met reiki sessie is een zeer intensieve sessie zowel voor jou zelf als voor mij als coach en zal ruim 2,5 uur in beslag nemen.

Voorafgaand aan deze behandeling krijg je een uitgebreid intakeformulier via de mail met een aantal vragen over je fysieke en mentale gezondheid, over je jeugd, traumatische gebeurtenissen, medicatie gebruik, etc. Ik ga zeer vertrouwelijk om met deze persoonlijke gegevens. De formulieren verwijder ik na de behandeling.

Deze healing sessie is super effectief voor mensen met (veel) trauma’s. Trauma’s worden opgeslagen in je lichaam en kunnen vervelende klachten geven zoals spier klachten, onrust, angst, depressie, hoofdpijn, hoge bloeddruk, etc. Deze Trauma release behandeling start met een aantal oefeningen waarbij we jouw iliopsoas spier op spanning brengen. Je iliopsoas is de spier van de ziel; trauma wordt o.a. hier opgeslagen (en nog op andere plekken in je lijf). Ook al heb je bepaalde trauma’s wellicht al deels kunnen verwerken met mdmr, hypnotherapie of cognitieve gedragstherapie; jouw lichaam heeft álles opgeslagen vanaf baby af aan (bijvoorbeeld bij een geboortetrauma zoals een vroeg geboorte). Bij een traumatische gebeurtenis gaan we vechten, bevriezen of vluchten. Hoe je het ook went of keert, bij een trauma ontstaat er enorm veel spanning op de spieren. Je spieren zijn hier de dupe van en uiteindelijk jij zelf ook, want je lichaam gaat signalen geven; luister hier goed naar. Tijdens de Trauma release sessie gaat je lichaam al die opgeslagen spanning eruit trillen en weet het precies wat het moet doen. Bij deze behandeling kan ontzettend veel emotie loskomen; vreugde, verdriet, woede, verbazing en walging. Ik zorg ervoor dat je veilig op een matras ligt en dat je je volledig veilig en vertrouwd voelt. Na deze Trauma Release sessie ga je de Breathwork sessie doen waarbij ik tijdens deze sessie ook gebruik maak van reiki in jouw aura en op je lichaam. Tijdens deze behandeling lig je op een heerlijk dik matras, dus niet op de reiki tafel zoals bij andere behandelingen. Ik heb zelf een geweldige ervaring gehad met deze behandeling en dit heeft mijn leven in een zeer positieve zin veranderd. Ik help je met liefde door jouw proces heen. Ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen en bevrijden en ze in hun meest pure vorm te kunnen zien; alle emoties mogen er zijn er is geen oordeel; EXPRESSIE voorkomt DEPRESSIE!

9. De Kundalini awakening & Breathwork + combi met reiki sessie is een prachtige sessie om jouw levensenergie (jouw kundalini) te activeren (Zie sessie 6) én een diepe innerlijke ademreis te maken.  
Als je deze sessie wil doen krijg je ook eerst het uitgebreide intakeformulier, deze lees ik zorgvuldig voordat je de sessie komt doen. Deze sessie zal ruim 2,5 uur in beslag nemen.

10. De DUO Breathwork sessie is een fijne sessie voor jullie samen om spanning, stress en emoties te kunnen loslaten op een onbewust niveau. Deze sessie duurt ongeveer 75 minuten (inclusief 15 minuten uitleg met lichaamswerk) en 15 minuten rustfase tijd. Deze sessie zal ruim 2 uur in beslag nemen.

11. De DUO Kundalini awakening sessie + combi met reiki sessie is een prachtige sessie om jouw levensenergie (jouw kundalini) te activeren. (Zie sessie 6). Deze sessie zal ongeveer 2,5 uur in beslag nemen.

12. De DUO Trauma release & Breathwork + combi met reiki sessie is een zeer intensieve sessie zowel voor jullie zelf als voor mij als coach (Zie sessie 8). Deze sessie zal zeker 3 uur in beslag nemen.

13. De DUO Kundalini awakening sessie & Breathwork combi met reiki sessie is een zeer intensieve sessie (Zie sessie 6 & 9). Deze sesie zal ruim 2,5 uur in beslag nemen.

Workshops / groepsessies

Ik organiseer mijn magische workshops/groepsessies in het prachtige Body & Mind centrum in Leiden; het is een groot en helemaal vernieuwd spiritueel centrum waar je je meteen thuis voelt.

Elke keer weer is dit een geweldige ervaring en voor mij voelt dit niet als werken. Ik doe het echt met 100% passie en liefde. De deelnemers zijn tot nu toe allemaal erg enthousiast over de workshops en zijn steeds weer positief verrast. Gemiddeld zal ik eens in de 4 tot 6 weken een workshop organiseren. Meer info is ook te volgen via Instagram @ Passionforhealing.

Agenda ademcirkels / retreats:

Voorafgaand aan een ademcirkel, workshop of retreat ontvangt iedere deelnemer een uitgebreid intakeformulier via de mail met een aantal vragen over je fysieke en mentale gezondheid, over je jeugd, traumatische gebeurtenissen, medicatie gebruik, etc. Ik ga zeer vertrouwelijk om met deze persoonlijke gegevens. De formulieren verwijder ik na de workshop.

Ademcirkel – small group!

Deze ademcirkel is inclusief:

 • Korte sharing
 • Visualisatie meditatie + stukje soundhealing
 • Inzichtkaarten
 • Breathwork (verbonden adem) sessie
 • Reiki healing
 • Kleine attentie

Aanmelden kan via: 0618320670 (whatsapp) of e-mail naar Maaike@passionforhealing.nl of via Instagram @Passionforhealing.

Wees er snel bij want vol = vol!
Momenteel nog 3 plekjes beschikbaar!

 

Spanje Retreat!

    

Van 7 tot 12 oktober 2023 organiseer ik mijn eerste Spanje retreat in Moraira, costa blanca. Er is nog 1 plek beschikbaar en er is ruimte voor 8 vrouwen!

Meer informatie is te vinden op Instagram of stuur mij een mail of whatsapp bericht. 

 

1 day Retreat met Trauma release & Breathwork!

Wanneer:        Zondag 19 november
Tijd:                 10.00-18.00 uur
Voor wie:         Iedereen is welkom!
Locatie:           The Urban Temple in Badhoevedorp
Investering:     300,- inclusief btw

 

1 Day Retreat met Kundalini Activatie & Breathwork

De datum moet nog geprikt worden, zeer waarschijnlijk zal dit in november gaan plaatsvinden! Dit gaat magisch worden! Ik organiseer deze dag samen met Isabel van Tusenza (Haar instagram naam).

 

Houd mijn Instagram en Facebook pagina goed in de gaten; hier ben ik erg actief en hier zal je ook zien wanneer er events zullen zijn en of er nog plekjes vrij zijn.

Wil je op de mailing list? Stuur me dan een mailtje of Instagram bericht.

Maaike@passionforhealing.nl.

 

Ik hoop je binnenkort te zien en te laten ervaren wat breathwork voor krachtig effect heeft! 

Boekentip: Het nieuwe ademen van James Nestor! Geweldig boek over de kracht van ademhaling! Als je langer en gezonder zou willen leven is dit een MUST READ!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? 
Neem dan gerust contact met mij op zie hieronder:

  mijn instagram

  Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.