Sinds de eerste Covid lockdown ben ik me meer gaan verdiepen in het zelfhelend vermogen van ons unieke lichaam. Ik ben reiki cursussen gaan doen en inmiddels heb ik mijn Reiki Master diploma gehaald.

Vanaf 7 april geef ik reiki behandelingen voor vrouwen bij mij thuis in mijn mooie ‘reiki room’;

Daarnaast heb ik een mega interessante en leerzame opleiding gevolgd en mijn Trauma Release & Breathwork (Ademwerk) certificaat gehaald. Ik ben ongeveer een jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met Trauma release en Breathwork en sindsdien wist ik het 100% zeker; hier wil ik meer over leren en ik wil andere mensen laten ervaren wat dit met je doet. Het is echt magisch dat we met ons eigen lichaam letterlijk trauma’s kunnen helen door ons lichaam te laten trillen (zoals dieren dit ook zo mooi doen). Daarnaast kun je met diepgaande Breathwork sessies op een onbewust niveau komen en op dit onbewuste niveau trauma’s / stress / blokkades helen. Zo had ik zelf al jaren last van schouder klachten; sinds 1 Trauma release & Breathwork sessie heb ik nooit meer last gehad van schouder klachten. Jaren lang bezocht ik fysiotherapeuten, kreeg ik dry needling behandelingen, massages, etc. En de klachten kwamen altijd terug. Nu kan ik zeggen dat mijn lichaam signalen gaf dat deze fysieke klachten opgeslagen trauma’s waren. 

In juni/juli (2022) heb ik een sprong in het diepe gemaakt en heb ik een intensieve ‘Breathwork Facilitator’ opleiding gedaan in Thailand op het mooie eiland Koh Phanang. Ik heb hier veel geleerd over trauma, breathwork, lichaamswerk en ook veel psychologie lessen gehad over o.a. het ego, de kracht van het nu, verschil tussen pleasure en happiness, etc. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en ik wil nog veel meer leren over trauma release, breathwork en lichaamswerk. Ik ben er zo enthousiast over en dit enthousiasme wil ik heel graag overbrengen aan mijn cliënten, collega’s, vrienden, vriendinnen, familie, buren, social media volgers, etc.!

De behandelingen die ik momenteel aanbied staan hieronder:

 1. Reiki healing – Basic                                                   59,00 Euro
 2. Reiki healing – Spiritual basic                                     65,00 Euro
 3. Reiki healing – Complete                                            69,00 Euro
 4. Reiki healing – Spiritual complete                               79,00 Euro
 5. Reiki healing – Breathwork & Cacao                         199,00 Euro
 6. Reiki healing – Trauma Release & Breathwork          250,00 Euro
  & Cacao --> 250,00 Euro voor vrouwen en 325,00 Euro voor mannen; dit i.v.m. 2 coaches tijdens de trauma release sessie. Dit is de enige behandeling die ik ook voor mannen kan aanbieden (+ de DUO of TRIO sessies)

DUO / TRIO sessies (Behandeling nummer 6)

De Trauma Release, Breathwork & Reiki healing kan zowel 1 op 1, in duo vorm en trio vorm gereserveerd worden. Bij een duo & trio healing is er geen ruimte voor een reiki sessie van ongeveer 30 minuten zoals wel het geval is bij een 1 op 1 sessie. Bij meerdere personen zal ik dan reiki geven direct na afloop van de breathwork sessie. Als er meerdere personen reserveren, zijn mannen ook welkom als er ook vrouwen mee komen. Aangezien ik de behandelingen thuis geef, wil ik geen sessies alleen voor mannen geven – puur voor mijn eigen veiligheid. Een duo of trio sessie is te reserveren samen met je moeder, vader, vriendin, vriend, broer, zus, tante, etc. Met iemand bij wie je je goed en vertrouwd voelt. 

Deze sessie is zeer verbindend en ook nog eens heel fijn als je relatie een boost zou kunnen gebruiken. Hoe meer trauma’s je heelt op een onbewust niveau, hoe dichter je bij jezelf komt en hiermee kun je oude patronen en oud gedrag makkelijker loslaten. Door Trauma Release en Breathwork kom je veel meer in je eigen kracht te staan en krijg je meer innerlijke rust. 

De kosten:

 • DUO sessie: 350,00 totaal bedrag (dus 175,00 Euro p.p.)
 • TRIO sessie: 450,00 totaal (dus 150,00 Euro p.p.)

Deze sessies zijn inclusief:

 • Een warme cacao drank (alleen overdag i.v.m. cafeïne)
 • Het kiezen van enkele inzichtkaarten met boodschappen voor vandaag & de toekomst 
 • Een klein hapje na afloop van de sessie & water / koffie / thee, etc. 
 • Praktische ademtechnieken tips om thuis verder mee aan de slag te gaan

Lichaamswerk en werken met trauma’s is intensief en kost mij heel veel energie. Ik sta ongeveer 3 uur lang ‘op scherp’ om ervoor te zorgen dat jullie zo goed mogelijk en veilig mogelijk de sessies in gaan en hier ook met een goed en opgelucht gevoel weer uit komen. Ik heb inmiddels ervaren dat ik na 1 sessie met 1 persoon daarna al weinig werk meer kan verrichten, echter is het nog veel intensiever met 2 of meer personen. Ik doe het echt met plezier en liefde, echter wilde ik toch graag een korte toelichting geven op de prijzen die ik hanteer. 

 • (Helaas) ben ik BTW plichtig en zal ik over deze bedragen dus 21% btw moeten afdragen.
 • Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen worden aangepast in de toekomst.
 • Prijzen die ik bij Zorghotel Kim hanteer zijn anders i.v.m. huurkosten en daar pas ik geen Trauma release sessies toe.

   

De Reiki healing basic behandeling zelf duurt ongeveer 50 minuten, echter zit er ook nog tijd bij voor een (eventuele) kennismaking & korte evaluatie. In totaal ben je zo’n 1 uur en 15 minuten kwijt. Deze behandeling bevat:
– Koffie/thee/fris + iets lekkers
– Start met mooie inzichtkaarten (optioneel)
– Aura chakra reiniging & opheffen van eventuele blokkades
– Reiki healing voorkant lichaam, achterkant lichaam 
– Tijdens & na de behandeling maak ik gebruik van goede aura sprays en chakra edelstenen
– Evaluatie & kaarten lezen

De Reiki healing Spiritual basic behandeling zelf duurt ongeveer 50 minuten en is hetzelfde als de basic behandeling + er komt nog tijd bij voor een tarot legging van 1 open vraag. (Ik heb 2 diploma’s voor tarot leggen gehaald).

De Reiki healing Complete behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten en is hetzelfde als de basic behandeling + een extra voetreflexmassage met etherische oliën (ongeveer 10 minuten extra bovenop de 50 minuten).

De Reiki Spiritual Complete behandeling zelf duurt ongeveer 60 minuten en is hetzelfde als de basic behandeling + er komt een extra voetreflexmassage met etherische oliën én met een tarotlegging van 1 open vraag bij. 

De Reiki Healing Breathwork & Cacao behandeling is een intensieve behandeling en duurt in totaal ongeveer 2,5 uur. 

Voorafgaand aan deze behandeling krijg je een uitgebreid intakeformulier via de mail met een aantal vragen over je fysieke en mentale gezondheid, over je jeugd, traumatische gebeurtenissen, medicatie gebruik, etc. Ik ga zeer vertrouwelijk om met deze persoonlijke gegevens. De formulieren verwijder ik na de behandeling.

We beginnen met een warme pure cacao drank om jouw hartchakra te openen. Cacao geeft een euforisch gevoel en maakt neurotransmitters aan, zoals serotonine. Daarnaast is cacao ontzettend gezond en bevat het veel mineralen zoals ijzer, magnesium en calcium en is erg goed voor hart en bloedvaten.
Daarna ga je heerlijk liggen op een matras met een oogmasker op. Dan ga je jouw eigen innerlijke reis maken en ga ik je begeleiden door diverse ademtechnieken toe te passen. Op ieder nummer krijg je een andere ademtechniek, waardoor je steeds meer dingen kunt loslaten zoals het ego die ons vaak in de weg staat. Je hoofd zal steeds leger worden en je zal steeds meer in je lichaam komen. Er kunnen emoties loskomen tijdens de breathwork sessie; dit is ontzettend helend. Na deze sessie krijg je een ontspannen reiki behandeling zodat je kan bijkomen van de bijzondere ervaring.
Voordat je deze behandeling gaat doen krijg je een intakeformulier met persoonlijke vragen over je gezondheid en over trauma’s; dit is belangrijk om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

De Reiki Healing Trauma Release, Breathwork & Cacao is een zeer intensieve behandeling zowel voor jou zelf als voor mij als coach en zal zeker 3 uur in beslag nemen.

Voorafgaand aan deze behandeling krijg je een uitgebreid intakeformulier via de mail met een aantal vragen over je fysieke en mentale gezondheid, over je jeugd, traumatische gebeurtenissen, medicatie gebruik, etc. Ik ga zeer vertrouwelijk om met deze persoonlijke gegevens. De formulieren verwijder ik na de behandeling.

Deze behandeling is super effectief voor mensen met (veel) trauma’s. Trauma’s worden opgeslagen in je lichaam en kunnen vervelende klachten geven zoals spier klachten, onrust, angst, depressie, hoofdpijn, hoge bloeddruk, etc. Deze Trauma release behandeling start met een aantal oefeningen waarbij we jouw iliopsoas spier op spanning brengen. Je iliopsoas is de spier van de ziel; trauma wordt o.a. hier opgeslagen (en nog op andere plekken in je lijf). Ook al heb je bepaalde trauma’s wellicht al deels kunnen verwerken met mdmr, hypnotherapie of cognitieve gedragstherapie; jouw lichaam heeft álles opgeslagen vanaf baby af aan (bijvoorbeeld bij een geboortetrauma zoals een vroeg geboorte). Bij een traumatische gebeurtenis gaan we vechten, bevriezen of vluchten. Hoe je het ook went of keert, bij een trauma ontstaat er enorm veel spanning op de spieren. Je spieren zijn hier de dupe van en uiteindelijk jij zelf ook, want je lichaam gaat signalen geven; luister hier goed naar. Tijdens de Trauma release sessie gaat je lichaam al die opgeslagen spanning eruit trillen en weet het precies wat het moet doen. Bij deze behandeling kan ontzettend veel emotie loskomen; vreugde, verdriet, woede, verbazing en walging. Ik zorg ervoor dat je veilig op een matras ligt en dat je je volledig veilig en vertrouwd voelt. Na deze Trauma Release sessie ga je de Breathwork sessie doen en vervolgens krijg je een reiki behandeling om weer te kunnen aarden. Ik heb zelf een geweldige ervaring gehad met deze behandeling en ik help je met liefde door jouw proces heen. Ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen en bevrijden en ze in hun meest pure vorm te kunnen zien; alle emoties mogen er zijn; ze moeten eruit.
EXPRESSIE voorkomt DEPRESSIE!

Cacao – Breathwork – & Reiki workshops

Ik heb inmiddels een aantal Cacao – Breathwork – & Reiki workshops georganiseerd bij Sportschool Vrouwfit in Leiden zuid west. Vanaf 17 september 2022 zal ik de workshops gaan organiseren bij ‘Gezondheid in beweging’ op de Brahmslaan 64 in Leiden (naast de Hoogvliet).

Elke keer weer is dit een geweldige middag en voor mij voelt dit niet als werken. Ik doe het echt met 100% passie en liefde. De deelnemers zijn tot nu toe allemaal erg enthousiast over de workshop en waren positief verrast over de kracht van breathwork/ademwerk. Aangezien het steeds een succes is en ik er heel veel plezier in heb, wil ik iedere maand proberen een workshop te organiseren voor zowel mannen als vrouwen.

Inhoud workshop

Voorafgaand aan de workshop ontvangt iedere deelnemer een uitgebreid intakeformulier via de mail met een aantal vragen over je fysieke en mentale gezondheid, over je jeugd, traumatische gebeurtenissen, medicatie gebruik, etc. Ik ga zeer vertrouwelijk om met deze persoonlijke gegevens. De formulieren verwijder ik na de workshop.

Allereerst wil ik zeggen dat het een hele relaxte, ongedwongen en liefdevolle workshop is qua sfeer en qua gevoel wat je in jezelf zal gaan ervaren. 
Er zijn geen ongemakkelijke / verplichte voorstel rondjes, je bent volledig vrij of je iets wilt delen in de groep. Doe vooral wat goed voelt; alles is goed en vooral ook; alles wat je voelt mag er zijn. Blijdschap, verdriet, schaamte, woede; er zijn veel emoties die we mogelijk jaren lang hebben weg gestopt. Ik wil je juist de ruimte geven om je over te geven aan wat je echt voelt van binnen; door breathwork zal er mogelijk iets worden geraakt waardoor je emoties gemakkelijker los kunt laten. Als dit gebeuren kan je deze emoties laten gaan en je kan dit echt dragen. Loslaten werkt heel erg helend en transformerend.

We beginnen de workshop met een korte Cacao ‘ceremonie’; oftewel, iedereen krijgt een warme en zeer pure cacaodrank die ik zelf maak. Vervolgens vertel ik iets over deze eeuwen oude traditie en laat ik iedereen voor zichzelf een intentie opschrijven (bijvoorbeeld; ik wil mijn perfectionisme wat meer loslaten, of; ik wil werken aan mijn zelfliefde, etc.). Het kunnen natuurlijk ook meerdere intenties zijn waar jij aan wilt werken of dingen die je juist wil loslaten. Deze hoef je niet te delen, maar is echt voor jezelf. Daarna doen we een korte chakra meditatie die ik zal begeleiden en tegelijkertijd doen we een ademhalingsoefening. Hierdoor zal de spanning en stress die er mogelijk is na enkele minuten verdwijnen.
Daarna kiest iedereen een aantal inzichtkaarten en een Engelenkaart met boodschappen. Ook hierbij geldt weer; je hoeft niets te delen, natuurlijk mag dat wel. Dan vertel ik iets over mijn ‘inner journey’; reiki, trauma release en breathwork. Ik neem jullie mee in mijn persoonlijke verhaal en enthousiasme.
(Heb je mijn podcast nog niet geluisterd dan zou je dat ook kunnen doen; hierin vertel ik mijn persoonlijke verhaal over reiki, trauma release en breathwork);

Podcast Maaike Boere – Mijn Reiki, Trauma Release & Breathwork journey

Vervolgens gaat het dan echt beginnen; de breathwork sessie. Iedereen ligt op zijn eigen matje met een oogmasker op. Eerst leg ik nog het e.a. uit over breathwork en vervolgens begeleid ik iedereen stap voor stap. Ieder nummer heeft een andere ademtechniek. Steeds meer zal je merken dat je ego en je pieker brein op de achtergrond zal raken. Je komt dieper en dieper in je lichaam en gaat uit je hoofd. Het kan zijn dat er emoties omhoog komen, het kan zijn dat er een trauma wordt geraakt. Dit kan zijn zonder dat je er letterlijk met je gedachten bij bent, maar het kan ook zijn dat je een beeld ziet of een inzicht krijgt. Voor iedereen is de breathwork sessie anders. Jouw lichaam weet precies wat het op dat moment nodig heeft. Vergelijk jezelf daarom nooit met je buurvrouw of buurman. Vertrouw op het proces en geef je er volledig aan over; je bent in goede handen en ik zal je echt met liefde begeleiden als je veel emoties voelt opkomen. Na afloop van de breathwork sessie als iedereen weer een beetje is “geland” is, geef ik nog reiki op het kruin chakra (spirituele poort), het hartchakra (hals/borst gebied), zodat negatieve en zware energie je lichaam kan verlaten en je chakra’s weer in balans komen. Ook maak ik gebruik van aura spray’s en diverse geuren tijdens de breathwork sessies. En ik maak gebruik van een aantal muziek instrumenten, zodat ik de deelnemers wat kan opzwepen als er krachtiger geademd mag worden. 
Na afloop evalueren we met een drankje en een klein hapje en krijgt iedereen een klein cadeautje mee als dank voor zijn/haar deelname en als herinnering aan de workshop. Deelnemers mogen na afloop een review achterlaten (het liefst via google) welke ik anoniem via Instagram/FB kan delen; mijn dank is groot als deelnemers dit doen. Deelnemers zouden mij ook kunnen taggen via Social Media; ik waardeer dit echt enorm! Ben je na het lezen van dit verhaal (en het luisteren van mijn podcast) nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan!

De eerst volgende data is:

Zaterdag 17 september van 13.00 uur tot ongeveer 15.45 uur = VOL

&

Zaterdag 1 oktober van 13.00 uur tot ongeveer 15.45 uur (al 3 aanmeldingen!)

Kosten: 79,00 helende Euro’s

Verklaring bedrag:
Ook hierbij geldt; ik ben btw plichtig. Daarnaast heb ik dure opleidingskosten moeten maken en materialen moeten aanschaffen. Denk aan aura spray’s, muziek instrumenten, muziek box, Pure cacao poeder, inzichtkaarten, cadeautjes, etc. En daarnaast ben ik uren bezig met het voorbereiden van de workshop, denk aan het lezen van de intakeformulieren, cadeautjes inpakken, muzieklijst en ademtechnieken bedenken, etc.)

Houd mijn Instagram en Facebook pagina goed in de gaten; hierop vermeld ik in mijn story’s hoeveel aanmeldingen er al zijn en of de workshop door zal gaan.

Wil je op de mailing list? Stuur me dan een mailtje of Instagram bericht.

Info@maaikeboere.nl

 

Ik hoop je binnenkort te zien en te laten ervaren wat breathwork voor krachtig effect heeft! 

Boekentip: Het nieuwe ademen van James Nestor! Geweldig boek over de kracht van ademhaling! Als je langer en gezonder zou willen leven is dit een MUST READ!

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? 
Neem dan gerust contact met mij op zie hieronder:

  mijn instagram

  .
*** Trauma Release, Breathwork & Reiki 1 op 1 sessie of duo sessie🔥***

De mensen die mij al een tijdje volgen weten inmiddels wel dat ik enorm geraakt ben door trauma release & breathwork en dat het balletje allemaal is gaan rollen door mijn eerste eigen ervaring én door alle reiki cursussen en de reiki energie die sindsdien blijft stromen💫 

Deze mooie, effectieve en intensieve behandelingen zijn bij mij thuis te reserveren en duren 3 uur. Ik kan zowel 1 op 1 als duo sessies begeleiden. Een duo sessie kan bijvoorbeeld met je kind, je moeder of vader of je partner. Ik zou het niet zo gauw met een collega of buurvrouw doen😉

Op mijn website staat precies omschreven wat de sessie inhoudt. 
Trauma release is het opzoeken van trillingen die loskomen door het op spanning brengen van jouw iliopsoas heupbuiger spier; de spier van de ziel, waar trauma is opgeslagen. Alle trillingen zijn een teken van het loslaten van spanning/stress/emoties en trauma’s. Het is enorm bevrijdend!
Breathwork neemt je mee naar jouw onderbewustzijn; je maakt je eigen innerlijke reis op mooie muziek. Per persoon zal ik inschatten wat voor ademtechniek ik zal toepassen. Er zijn ook wat contra indicaties dus niet alles is voor iedereen geschikt.
Reiki is de 🍒 op de taart! Reiki zorgt voor volledige ontspanning en ondersteund het emotionele genezingsproces en helpt bij het balanceren van alle 7 energie chakra’s.
💫
Wil jij meer innerlijke rust, meer balans, meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde, meer discipline, meer voelen en minder piekeren? Wil je stress en trauma’s helen? Geef jezelf dit mooie cadeau en je zal ervaren hoe bizar je eigen lichaam is en wat je er allemaal mee kunt helen!🔥

Ik doe dit “werk” met enorm veel passie, plezier en 💖!

#breathwork #traumarelease #trauma #reiki #reikihealing #healingtrauma #loslaten #zelfliefde #lichaamswerk #intuitie #liefde #detijgerontwaakt #stress #emoties #eft #healing 💫✅
  . *** Trauma Release, Breathwork & Reiki 1 op 1 sessie of duo sessie🔥*** De mensen die mij al een tijdje volgen weten inmiddels wel dat ik enorm geraakt ben door trauma release & breathwork en dat het balletje allemaal is gaan rollen door mijn eerste eigen ervaring én door alle reiki cursussen en de reiki energie die sindsdien blijft stromen💫 Deze mooie, effectieve en intensieve behandelingen zijn bij mij thuis te reserveren en duren 3 uur. Ik kan zowel 1 op 1 als duo sessies begeleiden. Een duo sessie kan bijvoorbeeld met je kind, je moeder of vader of je partner. Ik zou het niet zo gauw met een collega of buurvrouw doen😉 Op mijn website staat precies omschreven wat de sessie inhoudt. Trauma release is het opzoeken van trillingen die loskomen door het op spanning brengen van jouw iliopsoas heupbuiger spier; de spier van de ziel, waar trauma is opgeslagen. Alle trillingen zijn een teken van het loslaten van spanning/stress/emoties en trauma’s. Het is enorm bevrijdend! Breathwork neemt je mee naar jouw onderbewustzijn; je maakt je eigen innerlijke reis op mooie muziek. Per persoon zal ik inschatten wat voor ademtechniek ik zal toepassen. Er zijn ook wat contra indicaties dus niet alles is voor iedereen geschikt. Reiki is de 🍒 op de taart! Reiki zorgt voor volledige ontspanning en ondersteund het emotionele genezingsproces en helpt bij het balanceren van alle 7 energie chakra’s. 💫 Wil jij meer innerlijke rust, meer balans, meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde, meer discipline, meer voelen en minder piekeren? Wil je stress en trauma’s helen? Geef jezelf dit mooie cadeau en je zal ervaren hoe bizar je eigen lichaam is en wat je er allemaal mee kunt helen!🔥 Ik doe dit “werk” met enorm veel passie, plezier en 💖! #breathwork #traumarelease #trauma #reiki #reikihealing #healingtrauma #loslaten #zelfliefde #lichaamswerk #intuitie #liefde #detijgerontwaakt #stress #emoties #eft #healing 💫✅
  .
🎙 1e P O D C A S T 🎧🥳

Ik wilde het al een tijdje doen; een eerste podcast opnemen. Maar ik wist nog niet zo goed hoe ik dit zou gaan aanpakken en ik wist ook niet zo goed wat ik in mijn eerste podcast zou gaan vertellen.
Totdat ik in juli j.l. op Koh Phangan in een hotelkamer zat en echt letterlijk een ingeving kreeg: ga NU spontaan een podcast opnemen over mijn reiki, trauma release en breathwork “journey”. 
Ik downloadde de podcast app Anchor en binnen 15 minuten was ik aan het opnemen. Ik heb 30 minuten aan 1 stuk door opgenomen en ik ben zelf best tevreden met het resultaat. Als ik zelf naar een podcast luister vind ik het leuk als ik hoor dat het niet zo stijfjes en ingestudeerd is. En ik hou ook wel van humor en luchtigheid. Ik ben mijn ervaring gaan vertellen en na afloop heb ik er leuke muziekjes onder gezet☺️

Mocht je een half uur tijd hebben en benieuwd zijn, hier is de link naar Spotify;

https://open.spotify.com/episode/32ILRoaKNXfGoJ9vfAjfYQ?si=Fm6BNOEoS8yShJHd9tojEw

Vorige week vroeg ik via een poll welk thema ik zou kunnen gebruiken voor mijn 2e podcast. Deze volgorde kwam naar voren:
- Microdoseren met truffels
- Hoe creëer je een happy mindset?
- PDS/FODMAP dieet 
- PMS (pre menstrueel syndroom)

Mijn 2e podcast zal dus gaan over microdoseren met truffels. Hier heb ik ook een blog over geschreven:

https://www.maaikeboere.nl/2022/03/22/microdoseren-met-magic-truffels/

Heb jij mijn podcast geluisterd en wil je me feedback geven, zou ik dat heel erg waarderen! Voor mijn volgende podcast ben ik van plan om steekwoorden op te schrijven, zodat het een iets gestructureerder verhaal zal worden. Andere tips zijn welkom!🤗

Ik wens iedereen een mooie dag verder en geniet van deze zomerse week!😍🌞

#podcast #eerstepodcast #spotify #reiki #traumarelease #breathwork #breathworkjourney #trauma #persoonlijkegroei #bewustwording #healingjourney #healingenergy #manifesteren #microdoseren #magicmedicine #fantasticfunghi #microdose #pms 👌🏼
  . 🎙 1e P O D C A S T 🎧🥳 Ik wilde het al een tijdje doen; een eerste podcast opnemen. Maar ik wist nog niet zo goed hoe ik dit zou gaan aanpakken en ik wist ook niet zo goed wat ik in mijn eerste podcast zou gaan vertellen. Totdat ik in juli j.l. op Koh Phangan in een hotelkamer zat en echt letterlijk een ingeving kreeg: ga NU spontaan een podcast opnemen over mijn reiki, trauma release en breathwork “journey”. Ik downloadde de podcast app Anchor en binnen 15 minuten was ik aan het opnemen. Ik heb 30 minuten aan 1 stuk door opgenomen en ik ben zelf best tevreden met het resultaat. Als ik zelf naar een podcast luister vind ik het leuk als ik hoor dat het niet zo stijfjes en ingestudeerd is. En ik hou ook wel van humor en luchtigheid. Ik ben mijn ervaring gaan vertellen en na afloop heb ik er leuke muziekjes onder gezet☺️ Mocht je een half uur tijd hebben en benieuwd zijn, hier is de link naar Spotify; https://open.spotify.com/episode/32ILRoaKNXfGoJ9vfAjfYQ?si=Fm6BNOEoS8yShJHd9tojEw Vorige week vroeg ik via een poll welk thema ik zou kunnen gebruiken voor mijn 2e podcast. Deze volgorde kwam naar voren: - Microdoseren met truffels - Hoe creëer je een happy mindset? - PDS/FODMAP dieet - PMS (pre menstrueel syndroom) Mijn 2e podcast zal dus gaan over microdoseren met truffels. Hier heb ik ook een blog over geschreven: https://www.maaikeboere.nl/2022/03/22/microdoseren-met-magic-truffels/ Heb jij mijn podcast geluisterd en wil je me feedback geven, zou ik dat heel erg waarderen! Voor mijn volgende podcast ben ik van plan om steekwoorden op te schrijven, zodat het een iets gestructureerder verhaal zal worden. Andere tips zijn welkom!🤗 Ik wens iedereen een mooie dag verder en geniet van deze zomerse week!😍🌞 #podcast #eerstepodcast #spotify #reiki #traumarelease #breathwork #breathworkjourney #trauma #persoonlijkegroei #bewustwording #healingjourney #healingenergy #manifesteren #microdoseren #magicmedicine #fantasticfunghi #microdose #pms 👌🏼
  .
🌳 Eerste Breathwork workshop in de natuur! 🌞 

Het is wat kortdag, maar de weerberichten zien er goed uit voor donderdag! ✅
Dus daarom wil ik kijken of het lukt om mijn Cacao - Breathwork- & Reiki workshop in de buitenlucht te organiseren!😍

Wanneer? ➡️ Donderdag 16 juni
Waar? ➡️ Park Hooghkamer naast de Brahmslaan, achter de apollotoren.
Tijd? ➡️ 9.30-12.00 uur
Voor wie? ➡️ 🚹&🚺 maximaal 4 personen

• Cacao➡️ een pure warme cacao drank opent je hartchakra: jouw energiecentrum en plek van zelfliefde & liefde voor naasten. Cacao is super gezond en geeft een euforisch gevoel door de aanmaak van neurotransmitters (o.a. serotonine het verliefdheids gevoel🥰)
• Breathwork/Ademwerk➡️ Is ongelofelijk goed en gezond voor mensen met stress, chronische klachten, vermoeidheid, slecht slapen, spierziekten, pds en nog veel meer (bron: Het nieuwe ademen - James Nestor)👌🏼📖 M.b.v. diverse ademtechnieken word je bevrijdt van stress, blokkades en emoties (hoeft niet kan wel).
• Reiki➡️Voor en na de sessie geef ik reiki om extra te kunnen ondersteunen tijdens de sessie. Reiki geeft kracht en helpt je om weer in balans te komen en los te kunnen laten. 💫 

Aanmelden kan via insta of mail: info@maaikeboere.nl. Na je aanmelding krijg je een intakeformulier.
Aanmelden voor woensdagmiddag 12.00 uur ivm voorbereidingen.

Ik vertel je donderdag waarom breathwork mij zo diep heeft geraakt!🤩

Ik hoop je donderdag te zien!

🤗Maaike

#breathwork #breathworkworkshop #reiki #cacaoceremony #selfcare #loslaten #breathworktraining #breathworkhealing #ademwerk #breathe #breathworkoutside #breathworkinnature 🌳🌳🌳💫👌🏼
  . 🌳 Eerste Breathwork workshop in de natuur! 🌞 Het is wat kortdag, maar de weerberichten zien er goed uit voor donderdag! ✅ Dus daarom wil ik kijken of het lukt om mijn Cacao - Breathwork- & Reiki workshop in de buitenlucht te organiseren!😍 Wanneer? ➡️ Donderdag 16 juni Waar? ➡️ Park Hooghkamer naast de Brahmslaan, achter de apollotoren. Tijd? ➡️ 9.30-12.00 uur Voor wie? ➡️ 🚹&🚺 maximaal 4 personen • Cacao➡️ een pure warme cacao drank opent je hartchakra: jouw energiecentrum en plek van zelfliefde & liefde voor naasten. Cacao is super gezond en geeft een euforisch gevoel door de aanmaak van neurotransmitters (o.a. serotonine het verliefdheids gevoel🥰) • Breathwork/Ademwerk➡️ Is ongelofelijk goed en gezond voor mensen met stress, chronische klachten, vermoeidheid, slecht slapen, spierziekten, pds en nog veel meer (bron: Het nieuwe ademen - James Nestor)👌🏼📖 M.b.v. diverse ademtechnieken word je bevrijdt van stress, blokkades en emoties (hoeft niet kan wel). • Reiki➡️Voor en na de sessie geef ik reiki om extra te kunnen ondersteunen tijdens de sessie. Reiki geeft kracht en helpt je om weer in balans te komen en los te kunnen laten. 💫 Aanmelden kan via insta of mail: info@maaikeboere.nl. Na je aanmelding krijg je een intakeformulier. Aanmelden voor woensdagmiddag 12.00 uur ivm voorbereidingen. Ik vertel je donderdag waarom breathwork mij zo diep heeft geraakt!🤩 Ik hoop je donderdag te zien! 🤗Maaike #breathwork #breathworkworkshop #reiki #cacaoceremony #selfcare #loslaten #breathworktraining #breathworkhealing #ademwerk #breathe #breathworkoutside #breathworkinnature 🌳🌳🌳💫👌🏼
  .
A.s. zondagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur de 2e Cacao - Breathwork - & Reiki workshop bij Vrouwfit!🔥🥰

We beginnen met een pure en warme cacao drank die ik zelf maak met wat specerijen. Een cacao ceremonie is afkomstig uit de Maya cultuur en is eeuwen oud. Cacao opent het hartchakra en geeft een euforisch en warm gevoel van binnen. Niet zo gek; cacao stimuleert de aanmaak van neurotransmitters zoals ons geluksstofje serotonine. Én cacao bevat fenylethylalanine, waardoor je hersenen de stof endorfine aanmaken. Dit maakt je blij en geeft een gelukkig gevoel. 🤩

Daarna doen we een chakra meditatie die ik zal begeleiden; zodat je helemaal ontspannen bent voordat je jouw inzichtkaarten mag gaan uitkiezen. 

Het is dus geen stijf achtige workshop met lange praat sessies en voorstelrondjes. Je mag dingen delen, maar niets is verplicht! Het wordt vooral een relaxte middag waarin je je hoofd leeg zal maken door ademtechnieken die je thuis ook kan toepassen👌🏼

Na de korte meditatie kies je een aantal verschillende inzichtkaarten uit. Het leuke is dat de kaarten meestal volledig passen bij wat er op dat moment speelt in jouw leven of wat je nodig hebt. 😇

Daarna geef je je over aan prachtige muziek en maak je als het ware een innerlijke reis en ga je diverse ademtechnieken toepassen. Aan het begin van de sessie en na afloop geef ik je reiki. 🤲

Na afloop evalueren we met elkaar met een hapje & drankje hoe iedereen het heeft ervaren en ben je vrij om te delen wat je zou willen delen. 🥂

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?!
Breathwork (en reiki) hebben mijn leven echt in positieve zin veranderd!🙏

Aanmelden kan tot morgenmiddag 12 uur via info@maaikeboere.nl of Insta!

Liefs🤗 Maaike

#cacaoceremonie #breathwork #reiki #breathworkworkshop #emotionelegenezing #loslaten #breathworkhealing #selfcare
  . A.s. zondagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur de 2e Cacao - Breathwork - & Reiki workshop bij Vrouwfit!🔥🥰 We beginnen met een pure en warme cacao drank die ik zelf maak met wat specerijen. Een cacao ceremonie is afkomstig uit de Maya cultuur en is eeuwen oud. Cacao opent het hartchakra en geeft een euforisch en warm gevoel van binnen. Niet zo gek; cacao stimuleert de aanmaak van neurotransmitters zoals ons geluksstofje serotonine. Én cacao bevat fenylethylalanine, waardoor je hersenen de stof endorfine aanmaken. Dit maakt je blij en geeft een gelukkig gevoel. 🤩 Daarna doen we een chakra meditatie die ik zal begeleiden; zodat je helemaal ontspannen bent voordat je jouw inzichtkaarten mag gaan uitkiezen. Het is dus geen stijf achtige workshop met lange praat sessies en voorstelrondjes. Je mag dingen delen, maar niets is verplicht! Het wordt vooral een relaxte middag waarin je je hoofd leeg zal maken door ademtechnieken die je thuis ook kan toepassen👌🏼 Na de korte meditatie kies je een aantal verschillende inzichtkaarten uit. Het leuke is dat de kaarten meestal volledig passen bij wat er op dat moment speelt in jouw leven of wat je nodig hebt. 😇 Daarna geef je je over aan prachtige muziek en maak je als het ware een innerlijke reis en ga je diverse ademtechnieken toepassen. Aan het begin van de sessie en na afloop geef ik je reiki. 🤲 Na afloop evalueren we met elkaar met een hapje & drankje hoe iedereen het heeft ervaren en ben je vrij om te delen wat je zou willen delen. 🥂 Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?! Breathwork (en reiki) hebben mijn leven echt in positieve zin veranderd!🙏 Aanmelden kan tot morgenmiddag 12 uur via info@maaikeboere.nl of Insta! Liefs🤗 Maaike #cacaoceremonie #breathwork #reiki #breathworkworkshop #emotionelegenezing #loslaten #breathworkhealing #selfcare
  *** ROMIGE ANDIJVIE SOEP😋***

Dit recept is spontaan ontstaan dankzij een “to Good to go” magic box; oftewel een tas vol met eten wat binnen 1/2/3 dagen gegeten moet worden, anders gaat het over datum. Er zat dus een grote zak andijvie in… Binnen no time maakte ik deze super lekkere en verrassend smaakvolle soep.

Ik zou zeggen probeer deze echt een keer te maken! 

Wat heb je nodig voor een pan vol soep (ongeveer 5/6 porties);
- 1 grote zak andijvie 
- 1 rode ui
- 400ml kokosmelk (eventueel light)
- 2/3 eetlepels maïzena
- Verse tijm kruiden (maar dit kan ook prima koriander 🥰 of munt of basilicum zijn!)
- 2 groente bouillonblokjes 

En dan… je fruit de ui in een beetje olijfolie, giet er dan een half glas water bij + de 2 bouillonblokjes. Voeg dan alle andijvie en de tijm of andere kruiden toe + ongeveer 1,5 liter (jullie weten het inmiddels ik meet niets af en doe alles op gevoel☺️). Laat het even een minuut of 8 zachtjes koken en pureer daarna alles glad met een staafmixer. Voeg dan de kokosmelk en de maïzena toe en pureer nog even goed verder. De maïzena zorgt ervoor dat de soep een beetje gaat binden. Proef dan even of de soep op smaak is en voeg eventueel nog wat cayennepeper toe als je van lekker pittig houdt. Verse limoensap vind ik ook altijd lekker in sommige soepen. Zoals op de foto te zien heb ik er pompoenpitten en Edelgist vlokken (soort kaas vervanger en is vegan) overheen gedaan voor extra smaak👌🏼

Laat je het me weten als je deze soep gemaakt hebt?😋

Fijn weekend allemaal! ☀️

#soep #recept #gratis #food #foods #soeprecept #foodlover #gezondkoken #snelrecept #gezondrecept #improviserendkoken #lekkerkoken #afvallen #gezondeleefstijl #mindfulness #leefstijlcoaching #slaapcoaching
  *** ROMIGE ANDIJVIE SOEP😋*** Dit recept is spontaan ontstaan dankzij een “to Good to go” magic box; oftewel een tas vol met eten wat binnen 1/2/3 dagen gegeten moet worden, anders gaat het over datum. Er zat dus een grote zak andijvie in… Binnen no time maakte ik deze super lekkere en verrassend smaakvolle soep. Ik zou zeggen probeer deze echt een keer te maken! Wat heb je nodig voor een pan vol soep (ongeveer 5/6 porties); - 1 grote zak andijvie - 1 rode ui - 400ml kokosmelk (eventueel light) - 2/3 eetlepels maïzena - Verse tijm kruiden (maar dit kan ook prima koriander 🥰 of munt of basilicum zijn!) - 2 groente bouillonblokjes En dan… je fruit de ui in een beetje olijfolie, giet er dan een half glas water bij + de 2 bouillonblokjes. Voeg dan alle andijvie en de tijm of andere kruiden toe + ongeveer 1,5 liter (jullie weten het inmiddels ik meet niets af en doe alles op gevoel☺️). Laat het even een minuut of 8 zachtjes koken en pureer daarna alles glad met een staafmixer. Voeg dan de kokosmelk en de maïzena toe en pureer nog even goed verder. De maïzena zorgt ervoor dat de soep een beetje gaat binden. Proef dan even of de soep op smaak is en voeg eventueel nog wat cayennepeper toe als je van lekker pittig houdt. Verse limoensap vind ik ook altijd lekker in sommige soepen. Zoals op de foto te zien heb ik er pompoenpitten en Edelgist vlokken (soort kaas vervanger en is vegan) overheen gedaan voor extra smaak👌🏼 Laat je het me weten als je deze soep gemaakt hebt?😋 Fijn weekend allemaal! ☀️ #soep #recept #gratis #food #foods #soeprecept #foodlover #gezondkoken #snelrecept #gezondrecept #improviserendkoken #lekkerkoken #afvallen #gezondeleefstijl #mindfulness #leefstijlcoaching #slaapcoaching