VOEDING & DIËTETIEK NIEUWS

CORONA VIRUS INFORMATIE

 

Diëtisten vallen onder ‘zorg’ dus afspraken kunnen op alle locaties doorgaan, echter vind ik het ook prettig om online consulten af te spreken als face to face contact niet perse nodig is.
Heeft u een afspraak met mij of gaat u nog een afspraak maken, zou u onderstaande informatie dan willen lezen? 

 

  • Zet een mondkapje op tijdens de afspraak 
  • Blijf thuis bij verkoudheid- en griep klachten
  • Niest en hoest in uw elleboog
  • Was uw handen grondig en regelmatig en desinfecteer met desinfectiemiddel (aanwezig op de locaties waar ik werk)
  • Kom niet eerder dan het afgesproken tijdstip naar de afspraak; wachten kan alleen in de wachtruimte als de assistente u daarvoor toestemming heeft gegeven, echter kan u ook buiten wachten tot ik u kom ophalen. 
  • De weegschaal wordt uiteraard door mij gedesinfecteerd na iedere afspraak
 
 
Heeft u liever een online video afspraak? Dit is uiteraard een mogelijkheid die voorlopig blijft bestaan! Een afspraak kan ook telefonisch of via e-mail. Daarnaast doe ik ook wandelconsulten. 
 
 
Bedankt voor uw begrip en medewerking!
 

Titel ‘Leefstijlcoach’

 

Sinds eind oktober 2018 heb ik naast de officiële titel ‘diëtist’, ook de officiële titel ‘leefstijlcoach’ behaald. Dat betekent dat ik naast voeding en dieetadviezen ook leefstijladviezen geef over het stoppen met roken, beter slapen, verminderen van stress en het verbeteren van het beweegpatroon. Het gaat er vooral om wat mensen zelf willen en dus niet wat ik graag zou willen; het is immers uw leefstijl. 

In 2019 komt leefstijlcoaching in de basisverzekering, maar hier zitten helaas een heleboel haken en ogen aan. Momenteel ben ik nog bezig met het uitzoeken van een aantal belangrijke zaken. O.a. ben ik aan het uitzoeken wat voor GLI’s (Geïntegreerde Leefstijl Interventies) er vergoed zullen worden, voor wie dat geldt en hoe het zit met de vergoeding per zorgverzekeraar. Kortom; het is momenteel helaas nog onduidelijk.
Zodra er meer duidelijk is zal ik dit direct delen op mijn website, Instagram, Facebook en Twitter pagina. Houdt mijn social media dus in de gaten.

AANTEKENING leefstijlcoach GLI 2018 M. Boere

PUBER FIT! Online advies & coaching voor jouw puber?!

PUBER FIT! is een eenvoudige manier om jouw puber (of iets ouder dan puber kind) op een speelse wijze een gezondere leefstijl aan te leren, zonder dat ze naar “de diëtist moeten”. Als ouder heb je contact met mij via de mail. De zorgverzekering zal deze PUBER FIT! begeleiding voor 3 uur per jaar volledig vergoeden bij een leeftijd van 18 jaar of jonger. Voor een PUBER FIT! – Pakket (= persoonlijk voedingsplan bestaande uit verschillende documenten; zie hieronder), reken ik 2 uur; dit is inclusief de intake via de mail. Daarnaast is er dus nog ruimte voor 4 e-mail consulten; deze kunnen om de 2 weken worden gedaan, of om de 4 weken. Dat bepaal je als ouder helemaal zelf. Ook zou je ervoor kunnen kiezen dat je zoon of dochter zelf een e-mail stuurt met vragen.

Samenwerking met Fysiotherapie praktijk Zwanenzijde in Leiden

Vanaf 2016 tot en met heden geef ik een aantal keer per jaar een voorlichting over Gezonde Voeding aan een groep fysio sporters bij Fysiotherpie praktijk Zwanenzijde in de Merenwijk. De deelnemers doen mee aan het programma ‘Lekker in je lijf’, wat betekent dat zij twee keer per week sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Daarnaast kunnen zij een voorlichting van mij bijwonen en kunnen zij een persoonlijk voedingsadvies van mij krijgen. De voorlichtingen die ik geef zijn erg interactief en leerzaam.

Zou u ook willen dat ik een voorlichting kom geven voor u en uw collega’s? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

December 2014:
Twee publicaties verschenen in het For You Magazine; een magazine over gezondheid, beauty en lifestyle.

Mijn eerste artikel(tje) gaat heel kort over borstkanker en voedingsadvies. Mijn tweede publicatie is verschenen in ‘For You X-clusive’; hier heb ik een 3 gangen (kerst)menu voor gemaakt. Voor de recepten & foto’s zie mijn ‘Recepten’ pagina op deze site.

mijn instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.