Aan deze pagina wordt gewerkt!

Naast het geven van voedingsadviezen en het coachen van cliënten, vind ik het ook erg leuk om te koken en mijn creativiteit kwijt te kunnen in de keuken. Ik plaats dan ook regelmatig gezonde en lekkere recepten, op Instagram & Facebook. Onderaan mijn homepage staan mijn Instagram foto’s; als u op de foto’s klikt ziet u ook het recept.

Verder maak ik in het weekend graag verse soepen, wortel-bananen brood met havermout of gezonde chocolade brownies. Ik streef er naar om alles te doen met zo min mogelijk suiker en ik kies regelmatig voor bijvoorbeeld banaan, avocado of kokosolie om dingen mee te bereiden. En af en toe gebruik ik zeker ook roomboter voor een extra lekkere smaak.

Vroeger vond ik het al leuk om mee te helpen in de keuken. En nog steeds vind ik het leuk om recepten uit te proberen en voor vriendinnen of familie te koken. Daarom vind ik het ook belangrijk om mijn cliënten leuke recepten en goede tips mee te geven waar ze mee aan de slag kunnen. Op deze manier probeer ik mensen te inspireren om gezonder te gaan koken en dat is soms best een uitdaging. Toch zie ik dat je met een beetje creativiteit en motivatie al veel kunt bereiken. En koken moet vooral leuk en makkelijk zijn, zeker voor mensen met een drukke baan en kinderen thuis. Maak je binnenkort een afspraak met mij, dan hoop ik jou ook te kunnen inspireren, want gezond koken kun je leren!

Groene Smoothie:

– Verse bladspinazie
– 1/2 avocado
– Sinaasappel
– Watermeloen
– Halfvolle of volle yoghurt of kwark

–> Maak het fijn met een staafmixer of blender en genieten maar!

Roze Smoothie:

– 1 gekookt bietje
– 1 handje aardbeien
– 1 klein handje frambozen
– Halfvolle of volle yoghurt of kwark
– Eventueel 1 eetlepel chiazaad of gebroken lijnzaad (ter bevordering vd stoelgang)

–> Maak het fijn met een staafmixer of blender en genieten maar!

 

Wil je meer weten en ben je benieuwd naar mijn recepten en reizen? Bezoek dan eens mijn Instagram account; Maaike_Boere_Diëtist en/of mijn Facebook pagina ‘Maaike Boere Diëtist’. Ik zou het leuk vinden als je mij gaat volgen!

mijn instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.