Ik hou van variatie; niet alleen in mijn voeding, maar ook qua werk locaties. Daarom werk ik op 4 locaties waarvan ook 2 avonden in de Merenwijk in Leiden. Verder doe ik heel graag huisbezoeken bij mensen waarbij het afspreken op een van mijn spreekuur locaties niet vanzelfsprekend is. Denk hierbij aan mensen die niet erg mobiel of ziek zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie!

 

Mijn werk locaties zijn:

 

 1. Huisartsenpraktijk Barnhoorn
  Vrijheidslaan 37
  2321 JR Leiden
  http://ambarnhoorn.praktijkinfo.nl/
  * Elke 2e en 4e woensdag van de maand


 2. Huisartsenpraktijk Roomburgh
  Hof van Roomburgh 4
  2314 ZB Leiden
  https://www.roomburgh.eu
  * Om de week op vrijdag de hele dag

  Vanaf 2024 zal ik stoppen met de werkzaamheden bij  Huisartsenpraktijk Roomburgh; ik ga namelijk mij in 2024 focussen op 50% diëtetiek en 50% Passion for healing werkzaamheden. Een hele mooie combinatie, aangezien veel mensen met voeding gerelateerde problemen óók veel baat hebben bij healing sessies. Op deze manier kun je stress/onrust loslaten en oude patronen doorbreken.

 3. GGZ Rivierduinen – Leiden (Rijnveste) op de 4e etage (gebouw naast de rotonde kant), kamer F.4.45. 
  Sandifortdreef 19
  2342 EB Leiden

  * Elke 1e en 3e woensdag van de maand
  * Elke 2e donderdagochtend en elke 4e donderdag de hele dag 
  * Elke 2e en 4e vrijdag de hele dag en vanaf december ook elke vrijdagochtend (afhankelijk van drukte).
  (Afspraken op deze locatie zijn óók mogelijk voor mensen die niet onder begeleiding van de GGZ zijn.)
  De wachtruimte is naast de zwarte lift bij de rode stoelen aan het einde van de gang. 


 4. Fysio- en manuele therapie Nick vd Kaay – (Tegenover Belisol ramen & kozijnen)
   Flevoweg 35 C (heel dichtbij de Gamma in de Merenwijk)
   2318 BX Leiden
  * Om de week op dinsdagmiddag & avond van 13.00 tot 20.00uur

  Deze locatie heeft een professionele fysio- & manueel therapeut; Nick vd Kaay. Daarnaast kan u hier terecht voor schoonheidsbehandelingen, botox/fillers en massages. Bovendien is het een GRATIS PARKEER ZONE.
  Meer informatie? Zie hier; https://www.fysiovanderkaay.nl/

 5. Thuis; Ik doe sinds de corona crisis ook veel online consulten vanuit huis via Zoom. Ik kan u een link mailen met een wachtwoord. U hoeft niets te installeren. Het enige wat u nodig heeft is een laptop of telefoon met camera. Online consulten zijn ook mogelijk met het hele gezin of bijvoorbeeld als koppel samen. 
  Het voordeel van online consulten is dat u geen reistijd heeft en geen parkeergeld hoeft te betalen. Ook kan het fijn zijn om bepaalde voedingsmiddelen die u vaak gebruikt via de camera te laten zien, zodat ik deze direct kan beoordelen. Een ander voordeel kan zijn dat online consulten vaak ook in de avond kunnen plaatsvinden. Zo kan u overdag gewoon werken. Het nadeel is dat we op locatie kunnen wegen en meten en dat u dit nu zelf thuis zou moeten doen. 

  Ik begeleid vooral veel cliënten met darmklachten online. Ik kan alles ook online laten zien; wat FODMAP’s zijn, welke triggers er in het eetdagboek zitten en welke supplementen goed zijn om te gebruiken. Ideaal dus!

  Vanaf oktober 2020 ben ik niet meer werkzaam in huisartsenpraktijk ’t Joppe. Ik kreeg het destijds druk met andere werkzaamheden, daarom heb ik besloten te stoppen in het Joppe, echter wil het niet zeggen dat de samenwerking met de huisartsen en POH’s ook is gestopt. Zij blijven patiënten naar mij doorverwijzen, dus mocht u een afspraak willen maken; u bent van harte welkom!

 

 

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken neem dan nu contact met mij op!

 

mijn instagram

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.